Резултати 1 - 7 од 7
View

Монитори

24" / PLS / Full HD / VGA, HDMI / Tilt stand

Цена: 7700 ден
Попуст:

27" / 1920x1080 / IPS Panel / 5ms / 75Hz / FreeSync™ / ...

Цена: 9700 ден
Попуст:

21.5" / 1920x1080@60 Hz / 5 ms / VGA, DVI-in

Цена: 5299 ден
Попуст:

24" / 1800R закривување / контраст 3000 : 1 / 4ms / 72% ...

Цена: 7599 ден
Попуст:

21.5 " / 1920 x 1080 / 60 Hz / 5 ms / TN / 200 nits

Цена: 6499 ден
Попуст:

21.5" / 1920 x 1080 / 75 Hz / 4 ms / VA / 250 nits

Цена: 6899 ден
Попуст:

23.6" / 1500R / 165 Hz / 1 ms / 130mm / 3-sided frameless / ...

Цена: 12400 ден
Попуст:

Најпродавани

papir_fabriano_copy_1_a4_80g_class_a_kvaliteta_1_500_pi8001348102984
Fabriano Copy 1
335 ден
fabriano-copy-3
Fabriano Copy 3
265 ден