Fabriano Copy 1

ПДФПечатиEmail
Array
Продажна цена335 ден
Discount
FSC сертифицирано / произведенo од ECF пулпа / Без киселина / Идеално за копии, ласерски и инк-џет отпечатоци, факс.
Опис
Еколошки карактеристики и сертификати   FSC сертифицирано (од здружение за заштита на шумите)

 

 

Без киселина

   

Без елементарен хлор

   

ЕУ еколошка ознака

   

ISO 9706 ознака за долготрајност

   

Амбалажа без пластика

 А4, 80 gsm  

210х297mm х 500 листови

Детали

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Најпродавани

papir_fabriano_copy_1_a4_80g_class_a_kvaliteta_1_500_pi8001348102984
Fabriano Copy 1
335 ден
fabriano-copy-3
Fabriano Copy 3
265 ден