Резултати 1 - 3 од 3
View

Десктоп компоненти

500W / црно / активен PFC / 12 cm вентилатор / SECC / кабли ...

Цена: 2999 ден
Попуст:

1 TB / SATA / 3.5" / 64 MB / 7200 rpm

Цена: 2499 ден
Попуст:

4GB GDDR6 / 12 Gbps / 128-bit / DVI-D / HDMI / DP / PCI-E3.0

Цена: 23600 ден
Попуст:

Најпродавани

papir_fabriano_copy_1_a4_80g_class_a_kvaliteta_1_500_pi8001348102984
Fabriano Copy 1
335 ден
fabriano-copy-3
Fabriano Copy 3
265 ден