Контакт слика

Контакт

Миле Пецанов 40
Гевгелија
1480
Република Македонија
+38934211099
+38970218399

Останати информации

понеделник       08:00-20:00ч
вторник
среда
четврток
петок
 
сабота   08:30-14:00ч
     

недела
и државни
празници

  неработни

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.