Некој треба да го провери Logitech.

Делл ја објави ултра оштрата веб-камерата, нов 4K производ, што на вашите онлајн преноси и презентации може да донесе квалитет - сличен на DSLR.

Работите станаа малку луди изминатата година при обид да се купи веб-камера, благодарение на пандемијата Ковид-19. Ненадејниот пораст на далечинското работење и затворањето на канцелариите ги направи речиси недостапни најдобрите веб-камери, а сите залихи одеднаш поскапеа. Целокупната ситуација беше хаос, но една позитива што треба да се појави од тоа е дека повеќе брендови сега ја препознаа важноста да понудат начини да останеме поврзани.

Дел не само што реши да влезе на пазарот на веб-камери, туку убедливо да доминира во него.

Модерна, со уникатен изглед

Опишана како „најинтелигентната 4K веб-камера во Светот“, во раната најава, од Делл открија дека се толку убедени во перформансите на ултра оштрата веб-камера, што се надеваат дека би ја посакувале доволно - за да го замениме нашиот сегашен избор, како Razer Kiyo Pro и Logitech Brio 4K Pro.

  • Што е тоа? 4K веб-камера на Делл
  • Колку чини? $199,99  (10500 мкд)
  • Кога можам да ја купам? Глобално достапно на 29 јуни 2021 година