Резултати 1 - 3 од 3
View

Тетратки

80 листа/ со линии / 70 gsm / тврда корица 400 µm / А5 / ...

Цена: 110 ден
Попуст:

100 листа / 70 gsm хартија / 360 gsm корици / спирала / мат ...

Цена: 80 ден
Попуст: