Некој треба да го провери Logitech.

Делл ја објави ултра оштрата веб-камерата, нов 4K производ, што на вашите онлајн преноси и презентации може да донесе квалитет - сличен на DSLR.

Работите станаа малку луди изминатата година при обид да се купи веб-камера, благодарение на пандемијата Ковид-19. Ненадејниот пораст на далечинското работење и затворањето на канцелариите ги направи речиси недостапни најдобрите веб-камери, а сите залихи одеднаш поскапеа. Целокупната ситуација беше хаос, но една позитива што треба да се појави од тоа е дека повеќе брендови сега ја препознаа важноста да понудат начини да останеме поврзани.

Дел не само што реши да влезе на пазарот на веб-камери, туку убедливо да доминира во него.

Cras in mi at felis aliquet congue. Ut a est eget ligula molestie gravida. Curabitur massa. Donec eleifend, libero at sagittis mollis, tellus est malesuada tellus, at luctus turpis elit sit amet quam. Vivamus pretium ornare est.