r4ac_2
xiaomi_mi_router_4a_gigabit_edition_transparent
052
Xiaomi-Mi-Router-3-15-1024x576
dfffffffffffffff-924x1024
035

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit

ПДФПечатиEmail
Array
Продажна цена2099 ден
Discount
128 MB / корекција на грешки / родителска контрола
Опис

Спецификација

Процесор

ROM

Меморија

Двојна фреквенција

Безжичен канал

2.4 GHz

5    GHz

Апликации за управување

Температура на работно опкружување

Работна влажност

Температура при складирање

Влажност при складирање

 

MT7621A MIPS Dual Core 880MHz

16 MB

128 MB DDR3

2.4 GHz и 5 GHz

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ,11, 12, 13

36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, 165

веб прелистувач, Android, iOS

0°C - 40°C

10% - 90% RH (без кондензација)

-40°C - 70°C

5% - 90% RH (без кондензација)

Основни

Бренд

Тип

Интерфејс

Поврзување

Брзина на пренос

Брзина на Ethernet порт

Мрежни протоколи

Безжичен стандард

Безжична безбедност

WiFi мрежна фреквенција

LAN портови

LAN брзина на пренос

Мрежна комуникација

Карактеристики

Употреба

 

карактеристики

Xiaomi

рутер

LAN, WAN

Ethernet, безжично

1167Mbps

1000 Mbps

IEEE 802.11a/ac/b/g/n, IEEE 802.3, IEEE 802.3U, IPv6

AC

WPA-PSK, WPA2-PSK

2.4 GHz, 5 GHz

2

1000 Mbps

Wi-Fi

Двоен режим

Домашна

Детали

DC приклучок

Работни dBi

Број на антени

Јазик 

 

за производот

5.5 х 2.1

5 dBi, 6 dBi

4

Англиски

Димензии

Само производот

Со амбалажа

Само производот

Амбалажа

 

и тежина

0.24 кг

0.5 кг

20.1 х 17.4 х 12.2 cm

22 x 15 x 5 cm

Содржина

Листа на содржина во пакувањето

 

на пакетот

1 х рутер, 1 х упатство, 1 х адаптер за напојување

Детали

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Најпродавани

papir_fabriano_copy_1_a4_80g_class_a_kvaliteta_1_500_pi8001348102984
Fabriano Copy 1
335 ден
fabriano-copy-3
Fabriano Copy 3
265 ден