Z29679_133470_o
Z29679_133471_o
Z29679_133473_o
Z29679_133474_o
Z29679_133475_o
Z29679_133476_o
Z29679_133477_o

Genesis Tor 300 RGB

ПДФПечатиEmail
Array
Продажна цена2599 ден
Discount
Програмабилна механичка тастатура / WASD anti-ghosting / алуминиумска
Опис

Спецификација

Сила на активирање

 

45 g

Животен век на копчиња

 

50 милиони

Растојание на активирање

 

1.8 mm

Време на одговор

 

8 ms

Бои на осветлување

 

RGB

Режими на позадинско осветлување

 

25

Распоред на копчиња

 

US

Тип на прекинувачи

 

Outemu Црвени

Фреквенција на отчитување

 

1000 Hz

Специјалност

 

Компјутерски игри

Тежина

 

1225 g

Материјал

 

Метал, ABS

Боја

 

Црна

Мултимедијални копчиња

 

11

Вкупен број на копчиња

 

104

Комуникација

 

Жичана

Димензии

 

36 x 136 x 442 mm

Механизам на копчиња

 

Механички

Должина на кабел

 

175 cm

Конектор

 

USB Type-A

Профил

 

Висок

Поддржани ОСи

 

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2

Детали

Коментари

Нема коментари за овој производ.